Törzsadatok

Képzési elemek (irányított gráfok csomópontjai)
Utolsó frissítés időpontja.2017-12-18 15:17:21.021
Hatályosság kezdete.2005-12-30
Képzés elem azonosítója.5854
A képzési elem egyedi kódja.MSPCECO
Képzési elem szintje (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZSZINT).mesterképzés (MA/MSc) (M)
A képzés elem típusa:szak, szakirány, specializáció, doktori iskola. (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZELEMTIP).specializáció (SPC)
Képzési elem neve.élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés
A képzési elem teljesítésért járó minimum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat.34
A képzési elem teljesítésért járó maximum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat.42
Szakmai gyakorlatért adható pluszkredit.0
Képzési elem első indulásának dátuma.2006-08-01
A képzési elem joker képzési elem-e?nem (f)

A képzési elem az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban:
Nyilv. szakSzervezet kódjaSzervezet neveHatályosság kezdeteHatályosság végeMeghirdethetőség kezdeteMeghirdethetőség vége
élelmiszermérnöki [23974]BCEBudapesti Corvinus Egyetem2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31
élelmiszermérnöki [23974]BKÁEBudapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31
élelmiszermérnöki [31016]SZIE-ÉTKSzent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar2007-08-012007-08-01

A képzési elem az alábbi képzéscsoportokba tartozik:
Képzéscsoport IDHatályosság kezdeteHatályosság végeTípusKódNév
Az adatbázis 2019-05-26 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.