Törzsadatok

Képzési elemek (irányított gráfok csomópontjai)
Utolsó frissítés időpontja2020-06-24 16:31:34.781
Hatályosság kezdete2005-12-30
Képzés elem azonosítója5852
A képzési elem egyedi kódjaMSPCELB
Képzési elem szintje (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZSZINT)mesterképzés (MA/MSc) (M)
A képzés elem típusa:szak, szakirány, specializáció, doktori iskola. (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZELEMTIP)specializáció (SPC)
Képzési elem neveélelmiszer-biotechnológia
A képzési elem teljesítésért járó minimum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat34
A képzési elem teljesítésért járó maximum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat42
Képzési elem első indulásának dátuma2006-08-01
A képzési elem joker képzési elem-e?nem (f)

A képzési elem az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban:
Nyilv. szakSzervezet kódjaSzervezet neveHatályosság kezdeteHatályosság végeMeghirdethetőség kezdeteMeghirdethetőség vége
élelmiszermérnöki [20294]CORVINUSBudapesti Corvinus Egyetem2007-08-012016-01-312007-08-012016-01-31
élelmiszermérnöki [20293]BKÁEBudapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem2010-08-012016-01-312010-08-012016-01-31
élelmiszermérnöki [31015]SZIESzent István Egyetem2016-02-012016-02-01

A képzési elem az alábbi képzéscsoportokba tartozik:
Képzéscsoport IDHatályosság kezdeteHatályosság végeTípusKódNév
Az adatbázis 2020-07-09 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.