Utolsó frissítés időpontja | 2020-06-24 16:31:34.234 |
Hatályosság kezdete | 2005-12-30 |
Képzés elem azonosítója | 358 |
A képzési elem egyedi kódja | MSZKEBM |
Képzési elem szintje (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZSZINT) | mesterképzés (MA/MSc) (M) |
A képzés elem típusa:szak, szakirány, specializáció, doktori iskola. (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZELEMTIP) | szak (SZK) |
Képzési elem neve | élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki |
Alapképzés és mesterképzés szakok esetén a szakképzettség jellege. (törzsadat kulcs: SZOTAR: JELLEG) | science (BSc/MSc) (S) |
Szakképzettségek száma (nem megadott; egy; kettő; egy vagy kettő) (törzsadat kulcs: SZOTAR: SZAKKEPZSZAM) | egy (1) |
KKK-ban rögzített képzési idő félévekben | 4 |
A képzési elem teljesítésért járó minimum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
A képzési elem teljesítésért járó maximum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
Képzési elem első indulásának dátuma | 2006-08-01 |
A képzési elem joker képzési elem-e? | nem (f) |
A képzési elem az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban: |
Nyilv. szak | Szervezet kódja | Szervezet neve | Hatályosság kezdete | Hatályosság vége | Meghirdethetőség kezdete | Meghirdethetőség vége |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [23973] | CORVINUS | Budapesti Corvinus Egyetem | 2007-08-01 | 2016-01-31 | 2007-08-01 | 2016-01-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [23973] | BCE | Budapesti Corvinus Egyetem | 2007-08-01 | 2016-01-31 | 2007-08-01 | 2016-01-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [23973] | BKÁE | Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem | 2007-08-01 | 2016-01-31 | 2007-08-01 | 2016-01-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [20292] | DE | Debreceni Egyetem | 2008-08-01 | | 2008-08-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [20291] | DE | Debreceni Egyetem | 2009-08-01 | | 2009-08-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [38807] | MATE | Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem | 2020-08-01 | | 2020-08-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [10157] | NYME | Nyugat-magyarországi Egyetem | 2008-08-01 | 2015-12-31 | 2008-08-01 | 2015-12-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [10157] | SOE | Soproni Egyetem | 2008-08-01 | 2015-12-31 | 2008-08-01 | 2015-12-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [23878] | SOE | Soproni Egyetem | 2008-08-01 | 2015-12-31 | 2008-08-01 | 2015-12-31 |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [30841] | SZE | Széchenyi István Egyetem | 2016-01-01 | | 2016-01-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [30503] | SZTE | Szegedi Tudományegyetem | 2014-11-05 | | 2015-08-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [38789] | SZIE | Szent István Egyetem | 2020-08-01 | | 2020-08-01 | |
élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki [31042] | SZIE | Szent István Egyetem | 2016-02-01 | 2020-07-31 | 2016-02-01 | 2020-07-31 |
A képzési elem az alábbi képzéscsoportokba tartozik: |
Képzéscsoport ID | Hatályosság kezdete | Hatályosság vége | Típus | Kód | Név |
232 | 2008-01-01 | | [FIN08] finanszírozási besorolás a normatív támogatáshoz | AGRA08 | agrár |
266 | 2012-01-01 | | [FIN12] finanszírozási besorolás állami ösztöndíjhoz | AGRA12A | agrár |
649 | 2017-09-01 | | [FIN17] finanszírozási besorolás állami ösztöndíjhoz | AGRAR17 | agrár képzési terület és agrártudományok tudományterület szakjai (kivéve: állatorvosi szak) |
207 | 2011-01-01 | | [I11SZ] ISCED 2011 szint | 7 | MA/MSc, mesterfokozatú vagy ezzel egyenértékű |
566 | 2013-09-01 | | [I13CS] ISCED 2013 F csoport | 0721 | Élelmiszergyártás |
383 | 1997-01-01 | | [I97CS] ISCED 1997 csoport | 541 | Élelmiszergyártás |
202 | 1997-01-01 | | [I97SZ] ISCED 1997 szint | 5A | A felsőoktatás első szintje (BA/BSc, MA/MSc, osztatlan, szakirányú) |
1 | 1980-01-01 | | [KPT] képzési terület | AGRÁR | agrár |
103 | 1980-01-01 | | [MKPA] mester képzési ág | magr | agrár |
673 | 2016-08-05 | | [ORIE] képzés orientációja | kiegy | kiegyensúlyozott, amelyben a gyakorlati jellegű ismeretátadáshoz képest az elméleti jellegű ismeretátadás aránya 40-60 százalék |