Utolsó frissítés időpontja | 2020-06-24 16:31:34.466 |
Hatályosság kezdete | 2007-08-01 |
Képzés elem azonosítója | 2438 |
A képzési elem egyedi kódja | TTOVEZA |
Képzési elem szintje (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZSZINT) | szakirányú továbbképzés (T) |
A képzés elem típusa:szak, szakirány, specializáció, doktori iskola. (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZELEMTIP) | szakirányú továbbképzés (TOV) |
Képzési elem neve | egészségügyi menedzsment szakértő |
Szakképzettségek száma (nem megadott; egy; kettő; egy vagy kettő) (törzsadat kulcs: SZOTAR: SZAKKEPZSZAM) | egy (1) |
KKK-ban rögzített képzési idő félévekben | 4 |
A képzési elem teljesítésért járó minimum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
A képzési elem teljesítésért járó maximum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
Képzési elem első indulásának dátuma | 2007-08-01 |
A képzési elem joker képzési elem-e? | nem (f) |
A képzési elem az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban: |
Nyilv. szak | Szervezet kódja | Szervezet neve | Hatályosság kezdete | Hatályosság vége | Meghirdethetőség kezdete | Meghirdethetőség vége |
egészségügyi menedzsment szakértő [885] | CORVINUS | Budapesti Corvinus Egyetem | 2007-08-01 | 2009-06-30 | 2007-08-01 | 2009-06-30 |
egészségügyi menedzsment szakértő [885] | BKÁE | Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem | 2007-08-01 | 2009-06-30 | 2007-08-01 | 2009-06-30 |
egészségügyi menedzsment szakértő [23854] | NYME | Nyugat-magyarországi Egyetem | 2008-08-01 | 2010-01-01 | 2008-08-01 | 2010-01-01 |
egészségügyi menedzsment szakértő [24965] | NYME | Nyugat-magyarországi Egyetem | 2008-08-01 | 2010-01-01 | 2008-08-01 | 2010-01-01 |
egészségügyi menedzsment szakértő [24965] | SOE | Soproni Egyetem | 2008-08-01 | 2010-01-01 | 2008-08-01 | 2010-01-01 |
egészségügyi menedzsment szakértő [10298] | SOE | Soproni Egyetem | 2008-08-01 | 2010-01-01 | 2008-08-01 | 2010-01-01 |