Utolsó frissítés időpontja | 2022-07-22 21:43:29.095 |
Hatályosság kezdete | 2013-07-15 |
Képzés elem azonosítója | 18353 |
A képzési elem egyedi kódja | TTOVCTT |
Képzési elem szintje (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZSZINT) | szakirányú továbbképzés (T) |
A képzés elem típusa:szak, szakirány, specializáció, doktori iskola. (törzsadat kulcs: SZOTAR: KPZELEMTIP) | szakirányú továbbképzés (TOV) |
Képzési elem neve | csokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó |
Szakképzettségek száma (nem megadott; egy; kettő; egy vagy kettő) (törzsadat kulcs: SZOTAR: SZAKKEPZSZAM) | egy (1) |
KKK-ban rögzített képzési idő félévekben | 4 |
A képzési elem teljesítésért járó minimum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
A képzési elem teljesítésért járó maximum kredit szám, nem tartalmazza az alapozó, szabadon választható, szakdolgozati és szakmai gyakorlat kredit pontokat | 120 |
Képzési elem első indulásának dátuma | 2013-08-01 |
Képzési elem utolsó indulásának dátuma | 2017-06-30 |
A képzési elem joker képzési elem-e? | nem (f) |
A táblához kapcsolódó rekordok: ► Képzési elemeket létesítők [1663]
|
A képzési elem az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban: |
Nyilv. szak | Szervezet kódja | Szervezet neve | Hatályosság kezdete | Hatályosság vége | Meghirdethetőség kezdete | Meghirdethetőség vége |
csokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó [27363] | CORVINUS | Budapesti Corvinus Egyetem | 2013-08-01 | 2016-01-31 | 2013-08-01 | 2016-01-31 |
csokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó [27363] | BKÁE | Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem | 2013-08-01 | 2016-01-31 | 2013-08-01 | 2016-01-31 |
csokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó [31063] | SZIE | Szent István Egyetem | 2016-02-01 | 2017-06-30 | 2016-02-01 | 2017-06-30 |