Törzsadatok

Képzéscsoportok
Utolsó frissítés időpontja2022-04-01 15:01:15.799
Hatályosság kezdete1997-01-01
Hatályosság vége2013-08-31
Képzéscsoport azonosítója383
Képzéscsoport típusa: mester képzési ág, alapképzési képzési ág, képzési terület, szakmacsoport, szakcsoport, doktori tudományág, doktori tudományterület. (törzsadat: SZOTAR: KEPZESCSOP)ISCED 1997 csoport (I97CS)
A hierarchiában legfelsőbb szintű képzéscsoport azonosítója306
Szülő képzéscsoport azonosítója326
Képzéscsoport kódja típustól függően a vonatkozó szakmacsoport, szakcsoport, tudományos terület, képzési terület neve kerül ide541
Képzéscsoport neve, típustól függően a vonatkozó szakmacsoport, szakcsoport, tudományterület, képzési terület neve kerül ideÉlelmiszergyártás

A képzéscsoportba az alábbi képzéselemek tartoznak:
Képzéselem IDHatályosság kezdeteHatályosság végeKódNév
36692008-08-012013-08-31AFSZBTCbortechnológus
152004-08-012013-08-31BSZKELMélelmiszermérnöki
116011997-01-012013-08-31DDTAAGRagrárműszaki tudományok
116101997-01-012013-08-31DDTAEMIélelmiszertudományok
184361997-01-012013-08-31ESZKEEKélelmiszer-mérnöki kiegészítő képzés
10481997-01-012013-08-31ESZKEELélelmiszer-mérnöki
10461997-01-012013-08-31ESZKELEélelmiszer minőségbiztosító agrármérnöki
184401997-01-012013-08-31ESZKELKélelmiszer minőségbiztosító agrármérnöki kiegészítő képzés
10491997-01-012013-08-31FSZKELLélelmiszer-technológus mérnöki
3582005-12-302013-08-31MSZKEBMélelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
3572005-12-302013-08-31MSZKELMélelmiszermérnöki
27002009-08-012013-08-31TTOVAELalapfokú élelmiszerminősítő
16351997-01-012013-08-31TTOVBONélelmiszer-biztonsági
183512013-07-152013-08-31TTOVCKTcsokoládé-, kávé-, teakészítő szakmérnök
183532013-07-152013-08-31TTOVCTTcsokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó
33732011-08-012013-08-31TTOVEARélelmiszermarketing
28172009-08-012013-08-31TTOVEBSélelmiszerlánc-biztonsági szakmérnöki
33562009-08-012013-08-31TTOVEHIélelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia szakmenedzser
183872013-08-012013-08-31TTOVEHOélelmiszer-higiénikus szakállatorvos
16371997-01-012013-08-31TTOVEIPélelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia
28102009-08-012013-08-31TTOVEIRélelmiszerlánc minőségirányítás
20812007-08-012013-08-31TTOVELEélelmiszerbiztonsági
21722008-08-012013-08-31TTOVELFélelmiszerellenőrzés és fogyasztóvédelem
29842008-01-012013-08-31TTOVELSélelmiszerbiztonsági szakértő
29842008-01-012013-08-31TTOVELSélelmiszerbiztonsági szakember
28082008-08-012013-08-31TTOVEMIélelmiszeripari minőségügyi
33392010-08-012013-08-31TTOVERAélelmiszerlánc-biztonsági és élelmiszerhigiéniai szaktanácsadó
16381997-01-012013-08-31TTOVERIélelmiszer-ipari menedzsment
33352009-08-012013-08-31TTOVHIGélelmiszerlánc-biztonsági és élelmiszerhigiéniai
17421997-01-012013-08-31TTOVKELkertészeti és élelmiszer-gazdasági szaktanácsadó
16361997-01-012013-08-31TTOVLLEélelmiszer-higiénikus
16391997-01-012013-08-31TTOVLMIélelmiszer-minősítő
28142009-08-012013-08-31TTOVLNCélelmiszerlánc minőségügy
26772009-08-012013-08-31TTOVLSVlaktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő
20052007-08-012013-08-31TTOVMETmezőgazdasági és élelmiszeripari terméktervező
28212009-08-012013-08-31TTOVMSEmesterszintű élelmiszerminősítő
183492013-07-152013-08-31TTOVSMKsörfőző mester szakmérnök
183502013-07-152013-08-31TTOVSMTsörfőző mester szaktanácsadó
Az adatbázis 2022-08-13 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.