KKK irányított gráfok

[A hatályossági szűrők kikapcsolása.] Az adatok hatályosságának napja:
A gráfban a nyíl kezdete és vége közötti minimális távolság: (A nagyobb érték szellősebbé teszi az ábrát.)
gráfok listája

A gráfban a csomópontokra kattintva bővebb információ olvasható az adott csomópontról.

Képzési elemek:
kódnévhatályosság kezdetehatályosság végetípusminimum kreditmaximum kredit
MDUADUAduális modul2015-05-15duális modul00
MSPCBBGborászat és borgazdálkodás2005-12-30specializáció3442
MSPCECOélelmiszeripari technológia és termékfejlesztés2005-12-30specializáció3442
MSPCEIFélelmiszeripari folyamattervezés2005-12-30specializáció3442
MSPCELBélelmiszer-biotechnológia2005-12-30specializáció3442
MSPCETBélelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés2005-12-30specializáció3442
MSPCETLélelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika2005-12-30specializáció3442
MSZKELMélelmiszermérnöki2005-12-30szak120120

Végzettségek:
IDnévhatályosság kezdetehatályosság végekötésszint
1050okleveles élelmiszermérnök1900-01-01Szakképzettség

A képzés az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban:
Nyilv. szak IDInt. kódInt. névFelelős szerv.MunkarendTelephelyNyelv
6307SZTESzegedi TudományegyetemSZTEnappaliSzegedmagyar
23362SZTESzegedi TudományegyetemSZTElevelezőSzegedmagyar
30625SZTESzegedi TudományegyetemSZTE-MKnappaliSzegedangol
31015SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKnappaliBudapestangol
31016SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKnappaliBudapestmagyar
31043SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKlevelezőBudapestmagyar

Meghirdethető képzések:
meghird. képzés IDhatályosság kezdetehatályosság végenévszintössz. idő (félév)bejelentendő képzési elemek
1752005-12-30élelmiszermérnökimesterképzés (MA/MSc)4MSZKELM
Az adatbázis 2019-05-20 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.