KKK irányított gráfok

[A hatályossági szűrők bekapcsolása.]
A gráfban a nyíl kezdete és vége közötti minimális távolság: (A nagyobb érték szellősebbé teszi az ábrát.)
gráfok listája

A gráfban a csomópontokra kattintva bővebb információ olvasható az adott csomópontról.

Képzési elemek:
kódnévhatályosság kezdetehatályosság végetípusminimum kreditmaximum kredit
MDUADUAduális modul2015-05-15duális modul00
MSPCBBGborászat és borgazdálkodás2005-12-30specializáció3442
MSPCECOélelmiszeripari technológia és termékfejlesztés2005-12-30specializáció3442
MSPCEIFélelmiszeripari folyamattervezés2005-12-30specializáció3442
MSPCELBélelmiszer-biotechnológia2005-12-30specializáció3442
MSPCETBélelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés2005-12-30specializáció3442
MSPCETLélelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika2005-12-30specializáció3442
MSZKELMélelmiszermérnöki2005-12-30szak120120

Végzettségek:
IDnévhatályosság kezdetehatályosság végekötésszint
1050okleveles élelmiszermérnök1900-01-01Szakképzettség

A képzés az alábbi intézményeknél van nyilvántartásban:
Nyilv. szak IDInt. kódInt. névFelelős szerv.MunkarendTelephelyNyelv
20293BCEBudapesti Corvinus EgyetemBCEnappaliBudapestangol
20294BCEBudapesti Corvinus EgyetemBCEnappaliBudapestmagyar
23974BCEBudapesti Corvinus EgyetemBCElevelezőBudapestmagyar
20293BKÁEBudapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási EgyetemBCEnappaliBudapestangol
20294BKÁEBudapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási EgyetemBCEnappaliBudapestmagyar
23974BKÁEBudapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási EgyetemBCElevelezőBudapestmagyar
6307SZTESzegedi TudományegyetemSZTEnappaliSzegedmagyar
23362SZTESzegedi TudományegyetemSZTElevelezőSzegedmagyar
30625SZTESzegedi TudományegyetemSZTE-MKnappaliSzegedangol
31015SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKnappaliBudapestangol
31016SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKnappaliBudapestmagyar
31043SZIESzent István EgyetemSZIE-ÉTKlevelezőBudapestmagyar

Meghirdethető képzések:
meghird. képzés IDhatályosság kezdetehatályosság végenévszintössz. idő (félév)bejelentendő képzési elemek
1752005-12-30élelmiszermérnökimesterképzés (MA/MSc)4MSZKELM
Az adatbázis 2019-04-18 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.