Intézményi adatok

[A hatályossági szűrők bekapcsolása.]
KKK teljes gráfMATE nyilvántartott képzései
A gráfban a csomópontokra kattintva bővebb információ olvasható az adott csomópontról.
Gráfnézet: mutatja.
A gráfban a nyíl kezdete és vége közötti minimális távolság: (A nagyobb érték szellősebbé teszi az ábrát.)

« előző: élelmiszermérnöki (38791)következő: élelmiszermérnöki (38801) »


MSZKELM cluster_vegzettseg START START MSZKELM MSZKELM élelmiszermérnöki START->MSZKELM MSPCEIF MSPCEIF élelmiszeripari folyamattervezés MSZKELM->MSPCEIF MSPCETL MSPCETL élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika MSZKELM->MSPCETL MSPCELB MSPCELB élelmiszer-biotechnológia MSZKELM->MSPCELB MSPCECO MSPCECO élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés MSZKELM->MSPCECO MSPCBBG MSPCBBG borászat és borgazdálkodás MSZKELM->MSPCBBG MDUADUA MDUADUA duális modul MSZKELM->MDUADUA 1050 MEEISZL okleveles élelmiszermérnök MSZKELM->1050 START


Nyilvántartott szak:
nyilv. szak IDkódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végetelephelynyelvmunkarend
38792MSZKELMélelmiszermérnöki2020-08-012020-08-01Budapestmagyarnappali
Nyilvántartott képzési elemek:
kódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végetípusminimum kreditmaximum kredit
MDUADUAduális modul2020-08-012020-08-01duális modul
MSPCBBGborászat és borgazdálkodás2020-08-012020-08-01specializáció3442
MSPCECOélelmiszeripari technológia és termékfejlesztés2020-08-012020-08-01specializáció3442
MSPCEIFélelmiszeripari folyamattervezés2020-08-012020-08-01specializáció3442
MSPCELBélelmiszer-biotechnológia2020-08-012020-08-01specializáció3442
MSPCETLélelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika2020-08-012020-08-01specializáció3442
MSZKELMélelmiszermérnöki2020-08-012020-08-01szak120120
Az adatbázis 2021-10-17 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.