Intézményi adatok

[A hatályossági szűrők bekapcsolása.]
KKK teljes gráfBKÁE nyilvántartott képzései
A gráfban a csomópontokra kattintva bővebb információ olvasható az adott csomópontról.
Gráfnézet: mutatja.
A gráfban a nyíl kezdete és vége közötti minimális távolság: (A nagyobb érték szellősebbé teszi az ábrát.)

« előző: élelmiszermérnöki (22446)következő: élelmiszer-mérnöki (719) »




Nyilvántartott szak:
nyilv. szak IDkódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végefelelős szerv.munkarendtelephelynyelv
23974MSZKELMélelmiszermérnöki2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31CORVINUSlevelezőBudapestmagyar
Nyilvántartott képzési elemek:
kódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végetípusminimum kreditmaximum kredit
MSPCBBGborászat és borgazdálkodás2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31specializáció3442
MSPCECOélelmiszeripari technológia és termékfejlesztés2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31specializáció3442
MSPCEIFélelmiszeripari folyamattervezés2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31specializáció3442
MSPCELBélelmiszer-biotechnológia2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31specializáció3442
MSPCETLélelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31specializáció3442
MSZKELMélelmiszermérnöki2007-08-012016-01-312007-08-012015-12-31szak120120
Az adatbázis 2019-09-18 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.