Intézményi adatok

[A hatályossági szűrők bekapcsolása.]
KKK teljes gráfSZIE nyilvántartott képzései
A gráfban a csomópontokra kattintva bővebb információ olvasható az adott csomópontról.
Gráfnézet: mutatja.
A gráfban a nyíl kezdete és vége közötti minimális távolság: (A nagyobb érték szellősebbé teszi az ábrát.)

« előző: élelmiszermérnöki (31030)következő: élelmiszermérnöki (34858) »




Nyilvántartott szak:
nyilv. szak IDkódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végetelephelynyelvmunkarend
31043MSZKELMélelmiszermérnöki2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31Budapestmagyarlevelező
Nyilvántartott képzési elemek:
kódnévhatályosság kezdetehatályosság végemeghird. kezdetemeghird. végetípusminimum kreditmaximum kredit
MSPCBBGborászat és borgazdálkodás2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31specializáció3442
MSPCECOélelmiszeripari technológia és termékfejlesztés2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31specializáció3442
MSPCEIFélelmiszeripari folyamattervezés2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31specializáció3442
MSPCELBélelmiszer-biotechnológia2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31specializáció3442
MSPCETLélelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31specializáció3442
MSZKELMélelmiszermérnöki2016-02-012020-07-312016-02-012020-07-31szak120120
Az adatbázis 2020-09-17 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.