TTOVEIP - élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia

Képzési elemek
Képzéselem Kód
Név
Elemtípus Kód
Minimum Kredit
Maximum Kredit
Hatályosság kezdete
Hatályosság vége
TTOVEIP élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia TOV [szakirányú továbbképzés] 120 120 1993-09-01 2016-08-31
Végzettségek
Végzettség ID
Kód
Név
Hatályosság kezdete
Hatályosság vége
3605 TELELGO élelmiszeripari higiénikus szakmérnök 1993-09-01 9999-12-31
Képzési és kimeneti követelmény
KKKID
KKK szöveg
Hatályosság Kezdete
Hatályosság Vége

Nincs találat!
A képzés az alábbi intézményeknél van nyilvántartásba véve
NyilvántartottSzak ID
IntézményID
Település ID
Nyelv ID
Munkarend Kód
Hatályosság kezdete
Hatályosság vége
23392 36 [SZTE : Szegedi Tudományegyetem] 853 [Szeged] 1 [magyar] L [levelező] 2003-08-01 2016-08-31
6376 36 [SZTE : Szegedi Tudományegyetem] 853 [Szeged] 1 [magyar] N [nappali] 2003-08-01 2016-08-31
Meghirdethető képzések
MeghirdethetőKépzés ID
Név
Képzés Szint Kód
Képzéscsoport ID
Képzési Idő
Fő Képzésielem ID
Meghirdethetőség Kezdete
Meghirdethetőség vége
Hatályosság kezdete
Hatályosság vége
1028 élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia T [szakirányú továbbképzés] - 4 1637 [TTOVEIP : élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia] 1993-09-01 2009-06-30 1993-09-01 2004-07-31
1028 élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia T [szakirányú továbbképzés] 1 [agrár] 4 1637 [TTOVEIP : élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia] 1993-09-01 2009-06-30 2004-08-01 2016-08-31
Meghirdethetőképzés képzéselemek
MeghirdethetőKépzésID
MkpzKépzéselemID
Hatályosság Kezdete
Hatályosság Vége
1028 [élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia] 1637 [TTOVEIP : élelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia] 1993-09-01 2016-08-31
Képzési elemek képzéscsoportosításai
Doktori iskola
DoktoriIskolaID
SzervezetID
LétesítésÉv
SzervezetID
Név
Hatályosság Kezdete
Hatályosság Vége
Frissült

Nincs találat!