Törzsadatok

Képzéscsoportok
Utolsó frissítés időpontja.2017-12-18 15:17:28.614
Hatályosság kezdete.2017-08-01
Képzéscsoport azonosítója.566
Képzéscsoport típusa: mester képzési ág, alapképzési képzési ág, képzési terület, szakmacsoport, szakcsoport, doktori tudományág, doktori tudományterület. (törzsadat: SZOTAR: KEPZESCSOP).ISCED 2013 F csoport (I13CS)
A hierarchiában legfelsőbb szintű képzéscsoport azonosítója.552
Szülő képzéscsoport azonosítója.564
Az azonos szülőelemhez tartozó gyerekek sorrendje.0
Képzéscsoport kódja típustól függően a vonatkozó szakmacsoport, szakcsoport, tudományos terület, képzési terület neve kerül ide.0721
Képzéscsoport neve, típustól függően a vonatkozó szakmacsoport, szakcsoport, tudományterület, képzési terület neve kerül ide.Élelmiszergyártás

A képzéscsoportba az alábbi képzéselemek tartoznak:
Képzéselem IDHatályosság kezdeteHatályosság végeKódNév
36692017-08-01AFSZBTCbortechnológus
152017-08-01BSZKELMélelmiszermérnöki
116012017-08-01DDTAAGRagrárműszaki tudományok
198242017-08-01DDTAAGTagrárműszaki tudományok
116102017-08-01DDTAEMIélelmiszertudományok
198552017-08-01DDTAEMTélelmiszertudományok
184362017-08-01ESZKEEKélelmiszer-mérnöki kiegészítő képzés
10482017-08-01ESZKEELélelmiszer-mérnöki
10462017-08-01ESZKELEélelmiszer minőségbiztosító agrármérnöki
184402017-08-01ESZKELKélelmiszer minőségbiztosító agrármérnöki kiegészítő képzés
10492017-08-01FSZKELLélelmiszer-technológus mérnöki
3582017-08-01MSZKEBMélelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki
3572017-08-01MSZKELMélelmiszermérnöki
27002017-08-01TTOVAELalapfokú élelmiszerminősítő
16352017-08-01TTOVBONélelmiszer-biztonsági
183512017-08-01TTOVCKTcsokoládé-, kávé-, teakészítő szakmérnök
183532017-08-01TTOVCTTcsokoládé-, kávé-, teakészítő szaktanácsadó
209962017-11-13TTOVEAPélelmiszer-termékpálya szakmérnök
33732017-08-01TTOVEARélelmiszermarketing
28172017-08-01TTOVEBSélelmiszerlánc-biztonsági szakmérnöki
33562017-08-01TTOVEHIélelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia szakmenedzser
183872017-08-01TTOVEHOélelmiszer-higiénikus szakállatorvos
16372017-08-01TTOVEIPélelmiszer-ipari (vállalati, üzemi) higiénia
28102017-08-01TTOVEIRélelmiszerlánc minőségirányítás
20812017-08-01TTOVELEélelmiszerbiztonsági
21722017-08-01TTOVELFélelmiszerellenőrzés és fogyasztóvédelem
29842017-08-01TTOVELSélelmiszerbiztonsági szakember
29842017-08-01TTOVELSélelmiszerbiztonsági szakértő
28082017-08-01TTOVEMIélelmiszeripari minőségügyi
33392017-08-01TTOVERAélelmiszerlánc-biztonsági és élelmiszerhigiéniai szaktanácsadó
16382017-08-01TTOVERIélelmiszer-ipari menedzsment
209952017-11-13TTOVESRélelmezésszervező szakmérnök
209812017-10-26TTOVEVOélelmezésszervező szakmenedzser
209822017-10-26TTOVEZRélelmiszer-termékpálya szakmenedzser
212942018-11-29TTOVGNOgyümölcs-zöldség feldolgozó szaktanácsadó
212932018-11-29TTOVGZFgyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök
33352017-08-01TTOVHIGélelmiszerlánc-biztonsági és élelmiszerhigiéniai
17422017-08-01TTOVKELkertészeti és élelmiszer-gazdasági szaktanácsadó
16362017-08-01TTOVLLEélelmiszer-higiénikus
16392017-08-01TTOVLMIélelmiszer-minősítő
28142017-08-01TTOVLNCélelmiszerlánc minőségügy
26772017-08-01TTOVLSVlaktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő
20052017-08-01TTOVMETmezőgazdasági és élelmiszeripari terméktervező
28212017-08-01TTOVMSEmesterszintű élelmiszerminősítő
183492017-08-01TTOVSMKsörfőző mester szakmérnök
183502017-08-01TTOVSMTsörfőző mester szaktanácsadó
199592017-08-01TTOVSTTszakképzett méhész
Az adatbázis 2019-10-20 hajnalban frissült. Készült az EKOP-1.A.1-08/C-2009-0009 "Az Oktatási Hivatal közigazgatási szolgáltatásainak elektronizálása" projekt keretében. © 2012.